Производител FIBARO
Број на производителот FGMS-001
Достапност

FIBARO Motion Sensor

The FIBARO Motion Sensor combines a PIR (Motion) sensor, light sensor, temperature sensor and accelerometer (vibration), all in one tiny package.
ден 4.249,00
Време на достава: достапно и подготвено за испорака
Безжична Мрежа Z-Wave 868.42MHz

FIBARO Поддршка, Документација, ЧПП 11 февруари, 2016

Брз и едноставен пристап до документацијата за FIBARO производите http://manuals.fibaro.com Fibar Group has the rights from registration of designs, trademarks... повеќе

Поврзани производи

Тагови на производи