Производител FIBARO
Број на производителот FGFS-101
Достапност

FIBARO Flood Sensor

The FIBARO Flood sensor features a range of sensor functions in a beautiful, futuristic, compact design. It will alert you of a threatening flood, or a rapid temperature change.
ден 4.369,00
Време на достава: достапно и подготвено за испорака
Безжична Мрежа Z-Wave 868.42MHz

FIBARO Поддршка, Документација, ЧПП 11 февруари, 2016

Брз и едноставен пристап до документацијата за FIBARO производите http://manuals.fibaro.com Fibar Group has the rights from registration of designs, trademarks... повеќе

Поврзани производи

Тагови на производи