• Интелигентен Дом

    iHome.mk е местото кое инспирира Вашиот топол дом да го претворете во Интелигентен Дом. Најсовремената технологија за домашна автоматизација достапна во прилагодлив пакет кон Вашите потреби и идеи.

    Интелигентен Дом
  • Интелигенција

    The Fibaro System will transform every house into a self-regulating mechanism, which will facilitate the lives of all members of the household. Thanks to our solution, electrical devices in your house can communicate, providing you with a wide range of solutions and applications. Fibaro ensures comfort and security.

    Интелигенција
Добродојдовте на веб страната на iHome
Одбрани производи
Слика за Fibaro Home Center 2

Fibaro Home Center 2

Z-Wave Internet Gateway

Време на достава:

Од 43.499,00 ден.

Слика за Fibaro Full Range

Fibaro Full Range

Z-Wave Home Automation

% Од 199,00 ден.

Слика за Fibaro Home Center Lite

Fibaro Home Center Lite

Modular Z-Wave Internet Gateway

Време на достава:

Од 20.399,00 ден.

Слика за Fibaro Starter Kit

Fibaro Starter Kit

Complete Z-Wave Fibaro Kit to get started with...

Време на достава:

Од 36.549,00 ден.

Слика за Fibaro Dimmer 2

Fibaro Dimmer 2

The new Dimmer 2 is a true universal dimmer - a...

Време на достава:

4.369,00 ден.

Слика за Fibaro Roller Shutter 2

Fibaro Roller Shutter 2

The smart device provides you the flexibility t...

Време на достава:

4.369,00 ден.

Најпродавани производи
Слика за Fibaro Dimmer 2

Fibaro Dimmer 2

The new Dimmer 2 is a true universal dimmer - a...

Време на достава:

4.369,00 ден.

Слика за Fibaro Door and Window Sensor

Fibaro Door and Window Sensor

The Fibaro Door/Window Sensor combines three fu...

Време на достава:

3.649,00 ден.

Слика за Fibaro Starter Kit

Fibaro Starter Kit

Complete Z-Wave Fibaro Kit to get started with...

Време на достава:

Од 36.549,00 ден.

Слика за Module Installation & Configuration Package

Module Installation & Configuration Package

Module Installation & Configuration Package

Од 1.990,00 ден.

Слика за Fibaro Home Center 2

Fibaro Home Center 2

Z-Wave Internet Gateway

Време на достава:

Од 43.499,00 ден.

Поддршка, Практични примени, Студии и Анализи

Практична Примена Тест 04 јануари, 2016

Содржината е пример за Практичка Примена Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi gravida placerat ex sit amet laoreet. Mauris venenatis... повеќе

Test Case Study 04 јануари, 2016

This is a test Case Study  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi gravida placerat ex sit amet laoreet. Mauris venenatis lectus vel... повеќе