Производител FIBARO
Број на производителот DS-001
Достапност

FIBARO DS18B20 Temperature Sensor

Digital Thermometor to be used with FIBARO sensors. Temperature sensor to be used with FIBARO Door/Window Sensor and FIBARO Universal Sensor.
Стара цена: 249,00 ден.
Цена 199,00 ден.

Време на достава: достапно и подготвено за испорака

Digital Thermometor to be used with FIBARO sensors.

Temperature sensor to be used with FIBARO Door/Window Sensor and FIBARO Universal Sensor
Temperature range: -10°C to +85°C

Температурен Опсег -10°Ц до +85°Ц

FIBARO Поддршка, Документација, ЧПП 11 февруари, 2016

Брз и едноставен пристап до документацијата за FIBARO производите http://manuals.fibaro.com Fibar Group has the rights from registration of designs, trademarks... повеќе

Поврзани производи

Тагови на производи